Snail Soap – Sapun nga kermilli

Largon rrudhat
Trajton problemet e puçrrave në fytyrë
Lehtëson ekzemën
Lufton njollat e lëkurës, të tilla si ato të moshës dhe njollat e diellit
Shëron një rrjet të lezioneve të lëkurës, plagët, lythat, etj.
Zvogëlon strijat
Ndihmon për të zbutur lëkurën e thatë